Mongotrött är veckans ord

De senaste dagarna har jag somnat så fort jag lagt ned huvudet på något med relativ mjuket. Igår skulle vi ha myskväll, Manne, Micke och jag, men när vi hade ätit så somnade jag.. runt 22ish. Samma sak kvällen innan. Nu sitter jag och kämpar för att hålla huvudet uppe en stund. Jag hyrde en film efter jobbet, men jag orkade inte slå på den. Så den ligger på dvdspelaren.

Den här helgen blir det nog inte mycket gjort. Grabbarna har åkt till Göteborg för att vidare ta flyget på söndagmorgon till Teneriffa. Till solen färdas de, som behagar B-vitamin. Men jag har jobbet att sysselsätta mig med i af. Ska ev. kolla på PerBs lägenhet som han vill hyra ut i ett halvår när han ska till Thailand. Vill ha ny lägenhet! Men det är kanske dumt att flytta för ett halvårs skull. Carro är hundvakt i Smötchen i helgen. Kanske blir knattehockey efter jobbet på sön, man vet aldrig. Det skulle ju vara schysst. :)

Ja, ska man vara astråkig och gå och lägga sig?

Anna, du ska inte anklaga mig för att ha ett liv! :P Det är du som nyss flyttat och allting är nytt och förhoppningsvis väldigt spännande! Du om ngn vet att jag bara degar när jag är ledig. Herregud, vi har växt upp tillsammans... Och bråkat om tuschpennor och sånt skit. Haha... det är rätt kul att tänka på. "mamma, hon trycker sönder min tyyyysch"

FRIENDS FOREVER! lol... nej nu får det vara nog innan det blir allt för mycket.

Over and out,

svar till lonesome cat in the city

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahaaaa... söööt..du är.Degis.. det är jag med. riktigt mycke.. tycker jag.. som nu, nu ska jag se lost boxen och äta. Kramar!

2008-11-11 @ 16:44:05
URL: http://amnapamna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0