Julafton.

Den är snart över. Närmare bestämt 8 minuter kvar. Kvällens julklapp är ett silversmycke som jag fick av Annikat. Hon hade gjort den själv. Tokfint.

Vaknade med ett gigantiskt munsår. Just my luck. De har ickeexisterat ett sånt långt tag att jag glömt bort att man kunde få dem över huvudtaget. Dem... hmm.. konspirationsteorier på gång. They are coming to ge me! Nästan så man börjar tro det. Right right. Jaha, julafton. "jag ska bara köpa en julklapp i år. Vi har bestämt det i familjen. Vi ska spara pengar." My ass. Fick en fetlön i fredags, och som TUR var hade stan öppet till 22. Har inte kollat saldot än.

Snart är det julotta på gång. Trodde Carro skulle med, men nu verkar det som hon ska myssova istället. Här är det frukostbjudning strax efter ottan, så det är väl ingen ide att strunta i det. Blir väl visning av m&p´s nya lägenhet, så då får man inte sova. Måste slänga in alla mina saker i en garderob också. *mumla*

Kreativitetsnivån är HÖG. Mycket ickeunderhållande och ickeexisterande bloggar på gång.

Har börjat drömma om förlovningsringar igen. Stupid I know, men kan inte låta bli, tydligen. Är mycket glad i en viss grabb, det kan ha med det att göra att mina fantasier dragit igång igen. Diamantring. Mmmh, hehe =)

Ne, nu är klockan prick, ska upp om fem, så kanske ska sova. Godnatt och tack för visat intresse. Lovar att slipa lite på nästa inlägg...

10.4.

RSS 2.0