Det finns mycket gott i livet

hehe... ja men det gör det. Just nu sitter jag i soffan efter ett härligt hårt boxpass med Carro, men efterföljande pizza. Har varit ledig och ätit sushi, också med Carro, på eftermiddagen, vilken fick stå ut med att jag hängde kvar hos henne hela dagen.. (sorry...!) Fick nu ett sms av Majsan, min gamla kd-roomate, som tyckte att vi skulle ta oss i kragen och åka till Ilona i Oslo och hälsa på. Så nu har vi upprättat mailkontakt, så får vi se om det blir innan jul, förhoppningsvis! Fan vad skoj! Näst nästa helg kommer alla koftorna hit och hälsar på också. Helt underbart. Måste dock ha tag i typ luftmadrasser för att detta ska gå hem. Öööö... Ja... det finns mycket gott i livet, som sagt.

Längtar hem till mina systrar och ders goa barn... Hannes fyllde år nyss, men då jobbade jag såklart. Men får ta det när det kommer. Drygt är det att jobba varannnan helg. Vill man då planera in massa saker, blir det lätt att man sällan åker hem till Smötchen.

Tack också Milla för en trevlig helg i helgen! Hoppas du hade det skoj, för det hade jag. Ses snart igen =)

Över and out.

vad som får mig på gott humör

Put my cd´s back in order, mess them up again. This is how I choose to spend another day of my life.
Been eating unhelathy food all week. Fat, greasy fastfood meals, I deserve getting wasted, after all it´s friday night tonight.

laakso

Laakso, loista Laakso

Sitter och ylar till en gammal skiva med Laakso, som jag köpte när jag bodde i kd. i miss you i´m pregnant Jag såg dem till och med på kåren. Det var helt underbart. Minns att jag var på en förfest eller hur det var... Det var något med filmisarna tror jag, sen drog jag sjäv för att ingen var intresserad av att se dem. Men ack vad de missade. Mycket kd-nostalgi denna helg. Milla har varit här och hälsat på över lö-söndag, vilket är helt underbart! Vi brukar inte snacka så mycket gamla minnen, men nu vart det mest nostalgi med gamla låtar, minnen från gamla inrökta caféer där vi spenderade massa tid och dessutom tvingade Annsio att sitta i det där... Helt galet känns det när man tänker på hur långt ifrån varandra vi bor nu, men hur mycket vi träffades då. Har dessutom fått kontakt på fb med basisten från gamla karlstadsbandet the Hidden Meadows (hehe, ja det är sant, vi hette så) Jocke.

Jag har kommit igång med städningen. Har slängt halva skafferiet än så länge, och ska till och släng... ja jusst det det skrev jag aldrig i mitt förrförra inägg om lägenhetsmisären.. Jag har djur i skafferiet, och då menar jag inte gulliga husdjur. Så jag ska kasta bort allt som står där. Har också slängt allt i kylskåpet, utom 1 frp ölkov som jag fick på min födelsedag av Carro... Det var iofs ett tag sen så jag kanske ska slänga dem också... *suck* Vem fan har det såhär? Jaja, nu ska jag fortsätta, och yla till den enda finska jag kan, nämligen en hel jävla låt Loista laakso.

Puss!

Vad gör jag nu?

Fredag- båda pojkarna har somnat... Det händer aldrig. Vad gör jag nu?

I morgon kommer Milla... Jag har inte ens slängt soporna hemma än, så vi lär ju få spendera all tid utanför lägenheten i morgon  Tänkte vi skulle ut och käka och dricka lite vin. Får se vad hon säger.


I korthet.

Jag har inget kul att plita ned på Kattis på Vattis. Men vid efterfrågan gör jag ett försök.

Min lägehet ser krigshärjad ut. Det har gått så långt att jag slutat vattna mina orkidéer, endast för att jag itne har någonstans att ställa dem. Fönsterbrädan är ju trasig. Det är kallt, för jag får inte igen fönstret. Jag har pappersinsamling sedan ett och ett halvt års sparande lite utspritt i sovrummet tillsammans med en gigantisk kasse med glassortering och två kassar med pant. Min lorttvätt har jag blandat ihop med min rena, för att jag kom hem och var packad i fredagsnatt och orkade inte bry mig i vilket. Tre soppåsar står i hallen sedan två veckor tillbaka, (observera att jag kastar soporna i ett hål utanför min lägenhetsdörr). Jag har ingen kontroll över räkningarna längre, fick en påminnelse av csn senast, bara för att jag inte orkar med att ha ordning i mitt räkningssystem. har målat halva min kokvrå en gång, och bestämde mig sen för att färgen luktade för mycket för att fortsätta. Det var två månader sen. Disken står på golvet i vardagsrummet och på tidningspapperet som jag täckt bänkarna med i kokvrån. Mycket disk har jag också ska tilläggas. Dock köpte jag en mopp igår på jobbet för 300 spänn som man ska ha till parkettgolv som ser trötta ut. Mhh.. det är ju nödvändigt när man knappt ser det här jävla golvet. MEN.. något som funkar tack vare min älskling, som antagligen gör att jag står ut med den här skiten, är min dator. Tur man har en datahacker till boyfriend.

Ne, nu ska jag och Carro iväg och boxas. Tror jag kastar soporna i morgon bitti.

10.4

RSS 2.0