Tärningen är kastad

sa Julius Ceasar. Han fick barn med Kleopatra, erkände barnet, men tillät ingen maktarvsrätt. När han blev skjuten, träffade hon en annan snubbe och fick barn med honom också. Enligt myten ljögs det för honom, då det sades att Kleopatra vad död. Då tog han (den senaste snubben) sitt liv. När Kleopatra fått höra detta tog hon, fem dagar senare sitt liv.

Detta är allt jag vill minnas ur en wikipediatext på säkert en samlad a4-sida om man ska se till storlek. Minnet mitt är sjukt selektivt till sånt man idag skulle kalla skvaller. Eller är det historia? Beror det på vem man talar om? Vem får man skvallra om egentligen? Shakespeare skrev dramer om den sista snubben och Kleopatra.
Snart får jag hem min älskling.

Mongotrött är veckans ord

De senaste dagarna har jag somnat så fort jag lagt ned huvudet på något med relativ mjuket. Igår skulle vi ha myskväll, Manne, Micke och jag, men när vi hade ätit så somnade jag.. runt 22ish. Samma sak kvällen innan. Nu sitter jag och kämpar för att hålla huvudet uppe en stund. Jag hyrde en film efter jobbet, men jag orkade inte slå på den. Så den ligger på dvdspelaren.

Den här helgen blir det nog inte mycket gjort. Grabbarna har åkt till Göteborg för att vidare ta flyget på söndagmorgon till Teneriffa. Till solen färdas de, som behagar B-vitamin. Men jag har jobbet att sysselsätta mig med i af. Ska ev. kolla på PerBs lägenhet som han vill hyra ut i ett halvår när han ska till Thailand. Vill ha ny lägenhet! Men det är kanske dumt att flytta för ett halvårs skull. Carro är hundvakt i Smötchen i helgen. Kanske blir knattehockey efter jobbet på sön, man vet aldrig. Det skulle ju vara schysst. :)

Ja, ska man vara astråkig och gå och lägga sig?

Anna, du ska inte anklaga mig för att ha ett liv! :P Det är du som nyss flyttat och allting är nytt och förhoppningsvis väldigt spännande! Du om ngn vet att jag bara degar när jag är ledig. Herregud, vi har växt upp tillsammans... Och bråkat om tuschpennor och sånt skit. Haha... det är rätt kul att tänka på. "mamma, hon trycker sönder min tyyyysch"

FRIENDS FOREVER! lol... nej nu får det vara nog innan det blir allt för mycket.

Over and out,

svar till lonesome cat in the city

RSS 2.0