Snart får man gå till jobbet.

Japp, bara en kvart kvar nu. Sen blir det till att plugga i hörlurarna, slå på John the Revelator på repeat (depeche mode och för övrigt den bästa låten som gjorts på två år) och börja knalla mot regementet.

I helgen ska det jobbas. Carro och mrJ kommer att rädda mig från tristess på lö em. Då blir det minigolf. Och kanske en öl (?!). Ikväll blir det nog självmordsbenägenhet. Den nivån ligger det på. fredagkväll hemma själv. Tur jag har fått internet.

10-4

My darling sweetheart.

image2

Before it all happened. Förra sommaren. Who knew?

Hehe, kolla in han i bakgrunden! Klockrent. =)

Nytt.

Idag har det hänt grejer. Varit ledig. Har varje onsdag ledig nu framöver när vi öppnat nya butiken. Onsdagar verkar vara min dag. Förra onsdagen var tokhärlig, liksom den här. Då hade jag massa flyt när jag var ute och shoppade, hittade allt jag behövde och fick på det ena och det andra sättet allting billigare än jag trodde. Mycke bla. Idag har jag blonderat mig, vilket i och för sig kompenserade upp mitt snåla spenderande förra veckan. fuck vad dyrt det är. men har man favvisfrisör så har man. =) Hon lärde mig dessutom hur man gör toksnygga lockar med plattången (!?). Hade ingen aning om att man kunde göra så. Sen kom en bredbandsgubbe förbi och fixade till min uppkoppling som legat nere i 11 månader. Känns helt underbart =) Sen sprang och och Carro på stan, tog en fika på uteserveringen av Åhlens, med efterföljande efterlängtat boxpass.

Efter att glupsk ätit upp min makaronepudding, sitter man bara i soffan och väntar på att min goa och hårt arbetande pojk ska komma och hämta mig. Men det vet man aldrig när det blir av.

Sen vi började flytta butiken har livet stått lite på hold. Men nu börjar det sakta men säkert ljusna. Har i ochförsig 6 dagars jobb framför mig nu, men det känns som dagarna kommer flyga förbi nu. Plus att darling-carro ska jobba med mig hela helgen =) Så vi kan sitta på baksidan och sola hela lör-sön som tydligen ska bli underbart fina dagar. Mhh, har varit en bra dag.

Jag gillar onsdagar.


RSS 2.0