I korthet.

Jag har inget kul att plita ned på Kattis på Vattis. Men vid efterfrågan gör jag ett försök.

Min lägehet ser krigshärjad ut. Det har gått så långt att jag slutat vattna mina orkidéer, endast för att jag itne har någonstans att ställa dem. Fönsterbrädan är ju trasig. Det är kallt, för jag får inte igen fönstret. Jag har pappersinsamling sedan ett och ett halvt års sparande lite utspritt i sovrummet tillsammans med en gigantisk kasse med glassortering och två kassar med pant. Min lorttvätt har jag blandat ihop med min rena, för att jag kom hem och var packad i fredagsnatt och orkade inte bry mig i vilket. Tre soppåsar står i hallen sedan två veckor tillbaka, (observera att jag kastar soporna i ett hål utanför min lägenhetsdörr). Jag har ingen kontroll över räkningarna längre, fick en påminnelse av csn senast, bara för att jag inte orkar med att ha ordning i mitt räkningssystem. har målat halva min kokvrå en gång, och bestämde mig sen för att färgen luktade för mycket för att fortsätta. Det var två månader sen. Disken står på golvet i vardagsrummet och på tidningspapperet som jag täckt bänkarna med i kokvrån. Mycket disk har jag också ska tilläggas. Dock köpte jag en mopp igår på jobbet för 300 spänn som man ska ha till parkettgolv som ser trötta ut. Mhh.. det är ju nödvändigt när man knappt ser det här jävla golvet. MEN.. något som funkar tack vare min älskling, som antagligen gör att jag står ut med den här skiten, är min dator. Tur man har en datahacker till boyfriend.

Ne, nu ska jag och Carro iväg och boxas. Tror jag kastar soporna i morgon bitti.

10.4

Kommentarer
Postat av: carro

Haha Kattis det låter som att vi får ta tag i din lägenhet en dag framöver å fixa allt det där! Ett riktigt projekt! :D Kul tycker jag som aldrig har något att göra! ;)

2008-10-15 @ 20:14:40
URL: http://hane.blogg.se/
Postat av: Koftan

Men sötis då! Du är ju för härlig! Lova mig bara att du tar hand om räkningarna iaf! Det andra är inte lika viktigt. Snart ses vi! Underbart! Kram min katt!

2008-10-15 @ 21:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0